Vraagprijs €  KK

Wat een geweldige woning! Deze bijzonder fraaie vrijstaande villa aan de rand van Dubbeldam/ villapark De Hoven heeft alles in huis om heerlijk te wonen in combinatie met een echt buitengevoel, waarbij de privacy ook zeker geborgd is.

Het ‘buitenleven gevoel’ rondom deze woning is perfect ingevuld. Het begint met het feit dat het perceel aan twee zijden aan een sloot grenst en het perceel via een elektronisch bedienbare toegangspoort toegankelijk is. Vervolgens treft u een aantal parkeerborders (die vanuit de woning bezien afgeschermd zijn met groene hagen) en een stoere carport in combinatie met een praktische tuinberging. Met gemak kunnen er 8 auto’s geparkeerd worden, waarvan 2 in de carport. De volgroeide tuin rondom is onder architectuur aangelegd, waarbij het voor de woning ‘gedrapeerde’ gazon de woning een geweldig aanzicht geeft. De achtertuin is volledig uitgevoerd in bankirai hout waarbij het geïntegreerde verwarmde zwembad natuurlijk een eye-catcher is. Ter plaatse van de entree van de woning is er een heerlijk royaal zonneterras op het zuidwesten en ook aan de achterzijde bevindt zich een gezellig groot terras. Beide terrassen zijn voorzien van een elektronisch bedienbare overkapping (Corradi).

In 2009 hebben de huidige eigenaren de woning uitgebreid met een zijvleugel waardoor het pand in balans kwam qua symmetrie. Een goede beslissing, want de ontstane ruimte is een verrijking van het pand. In 2009 is de woning ook volledig en grondig gerenoveerd tot een stijlvol geheel waarbij de indeling is gewijzigd en een chique interieur en afwerking is aangebracht met veel gevoel voor raffinement en oog voor detail. Vermeldenswaard is nog het uitgekiende verlichtingsplan waarbij elke verblijfsruimte smaakvol verlicht wordt.

De woning heeft heel veel luxe extra’s en is mede hierdoor een zeer sfeervolle en comfortabele woning die u van dit kaliber mag verwachten. Woongenot in optima forma! Spreken de meubels u aan dan zijn deze eventueel ter overname.

Normaliter is de entree van de woning de voorzijde van de woning, uit perceptie overwegingen is hier gekozen dat het aanzicht van de woning vanaf de openbare weg richtinggevend is voor deze omschrijving.

OMSCHRIJVING
We gaan naar binnen
– Hoofdentree, royale hal met vide (hoogte ca. 5.30 m.), meterkast, bordestrap naar 1e verdieping;
– Luxe toilet met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, hangcloset;
– Fantastische woonkeuken (oplopend plafond naar 4.40 m.) met 2 dakvensters (elektronisch bedienbaar en te verduisteren), op maat gemaakte keukeninrichting in u-opstelling met massieve eikenhouten fronten in combinatie met een spoeleiland en een wandsectie met o.a. een granieten werkbladen (ca. 4 cm met onafgewerkte kopse kant), zeer veel onderkasten (17) en laden (15), 2 apothekerskasten, apparatuur: een afzuigunit, een gasfornuis met 5-pits gaskookplaat incl. wokbrander, keramische warmhoud plaat en 2 ovens, een vaatwasser en 2 koel-/ vriescombinaties. BNO speakersysteem. Airconditioning. Openslaande deuren naar terras t.p.v. de entree van de woning en een deur naar het terras aan de achterzijde.
– Praktische bijkeuken met inrichting in 3 secties met een granieten werkblad, een mooie natuurstenen waskom, veel praktische kastruimte, apparatuur: koffiezetmachine en een magnetron. Opstelplaats wasmachine en wasdroger.
– Sfeervolle woonkamer met open haard in combinatie met een schouw, haldeur, dubbele deur naar werkkamer, openslaande tuindeuren en een separate tuindeur.
– Werkkamer (zelfde vorm als de woonkeuken (oplopend plafond naar 4.40 m.) met 2 dakvensters (elektronisch bedienbaar en te verduisteren), vaste lage kastruimte, vloerpot elektra en data en openslaande tuindeuren;
– Tv-kamer/ slaapkamer 1, gesitueerd aan de voorzijde met schuifkast en vloerpot elektra en data.

Verdieping
– Royale overloop met luik naar bergvliering;
– Luxe toilet met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, hangcloset/ bidet combinatie, fontein;
– Slaapkamer 2, gesitueerd aan de voorzijde (oplopend plafond naar 3.90 m.) met 2 stuks openslaande deuren naar balkon, airconditioning, een in de wand geïntegreerde televisie en een elektrische wandradiator;
– Slaapkamer 3, gesitueerd aan de achterzijde (oplopend plafond naar 3.90 m.) met vaste kastenwand.
– Slaapkamer 4, gesitueerd aan de voorzijde met deur naar het balkon, L-vormige kastenwand;
– Walk-in closet, gesitueerd aan de rechterzijde met schuifkastenwand en een separate schoenenkast. Deze kamer is desgewenst eenvoudig terug te brengen naar een slaapkamer;
– Luxe badkamer, gesitueerd aan de achterzijde (oplopend plafond naar 3.90 m.) met grotendeels betegelde wanden, plavuizen vloer (met vloerverwarming), wit sanitair, een wastafelmeubel met 2 kranen en een verwarmde spiegel, een duo-ligbad, een royale inloopdouche met hardglazen scherm, een in het plafond geïntegreerde douche-stortkop, in de wand geïntegreerde kraan, een drain, een in de wand geïntegreerde televisie in combinatie met een Bose speakersysteem.

Vliering
– Nog te benutten bergvliering in T-vorm, grotendeels onbevloerd.

We gaan naar buiten
– Prachtige tuin rondom. Om de woning loopt een pad van Chinees hardsteen. Aan de rechterzijde van het perceel is een kippenverblijf aangebracht. De tuin is voorzien van een slim irrigatiesysteem.
– Achtertuin: afm. ca. 12.50 x 20.60 m., geheel omheind, gesitueerd op het noordwesten en geheel aangelegd met hardhouten bankirai vlonderplanken. Terras: afm. ca. 4.60 x 9.40 m. met een elektronisch bedienbare overkapping en warmtestralers. Zwembad: afm. ca. 4.50 x 7.50 m. met buitendouche. Houten tuinhuis (blokhut model) met geglazuurd pannendak, opgedeeld in delen van respectievelijk ca. 3.00 x 1.50 m. en 3.00 x 4.00 m., voorzien van elektra en bankirai vlonderplanken. De grootste ruimte is v.v. vloerisolatie en laminaat, is cv-verwarmd en toegankelijk via een dubbele deur. Met regelmaat is deze ruimte in gebruik geweest als gastenverblijf.
– Tuin linkerzijde: terras: afm. ca. 4.50 x 8.00 m., gesitueerd op het zuidwesten met een elektronisch bedienbare overkapping. Drietal vaste kasten, waarvan 2 bergkasten en 1 stookkast.
– Voortuin: gesitueerd op het zuidoosten, aangelegd met borders met split en hagen met parkeergelegenheid voor 6 auto’s. Carport: hout gebouwd, afm. ca. 5.45 x 5.90 m., stalling t.b.v. 2 auto’s. Voorzien van elektra en een watertappunt. Berging/ schuur: hout gebouwd in combinatie met de carport, afm. ca. 5.45 x 2.60 m., dubbele houten deur, betonvloer, voorzien van elektra en een uitstortgootsteen.
– Tuin rechterzijde: gesitueerd op het noordoosten met o.a. een kippenverblijf.
– Balkon woning: afm. 1.33 x 6.02 m., gesitueerd op het zuidoosten

AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
Begane grond
– Hal: ca. 4.33 x 2.87 m. + ca. 1.18 x 2.60 m.
– Toilet: ca. 1.07 x 1.16 m.
– Woonkeuken: ca. 4.50 x 7.00 m.
– Bijkeuken: ca. 2.50 x 4.33 m.
– Woonkamer: ca. 5.00 x 9.00 m.
– Werkkamer: ca. 4.43 x 6.80 m.
– TV-kamer/ slaapkamer 1: ca. 3.32 x 4.35/ 3.46 m.

Verdieping
– Overloop: ca. 1.30 x 4.25 m. + ca. 1.78 x 1.33 m. + ca. 1.80 x 1.50 m.
– Toilet: ca. 1.06 x 1.27 m.
– Slaapkamer 2 voorzijde: ca. 3.78 x 5.00 m.
– Slaapkamer 3 achterzijde: ca. 3.20 x 5.00 m.
– Slaapkamer 4 voorzijde: ca. 3.32 x 4.35/ 3.46 m.
– Badkamer achterzijde: ca. 4.35 x 2.50 m.
– Walk-in closet: ca. 3.48 x 1.80 m. (evt. weer terug te bouwen tot slaapkamer)

Vliering:
– T-vorm vliering ruimte: ca. 2.80 x 1.80 m. + ca. 3.15 x 7.75 m. (potentieel
vloeroppervlak).

KADASTER
– Gemeente Dubbeldam, sectie I, nummer 1688, groot 1.930 m².
– Gemeente Dubbeldam, sectie I, nummer 1690, groot 60 m².
– Totale perceelgrootte 1.990 m².

ALGEMEEN
– Nieuw gebouwde zijvleugel (ca. 2009) is onderheid en volledig geïsoleerd;
– De oorspronkelijke bebouwing is voorzien van dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en isolerende beglazing;
– Geglazuurde dakpannen (aangebracht in 2009);
– Hardhouten kozijnen;
– In ca. 2009 zijn alle woning gebonden installaties vernieuwd (g/w/e/cv/riolering);
– De woning is aangesloten op het gemeentelijk riolering stelsel.

TECHNISCHE INSTALLATIES
– Verdeelinrichting elektra woning bestaat uit 20 groepen, 3 krachtgroepen, 4 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar);
– Verdeelinrichting elektra tuinhuis bestaat uit 4 groepen, een aardlekschakelaar, 2 extra groepen met aardlekbeveiliging en een hoofdschakelaar;
– Verdeelinrichting elektra berging/ schuur bestaat uit 1 groep t.b.v. de carport, 2 groepen t.b.v. de tuinverlichting, een hoofdschakelaar, 4 stuks Gira ontvangers;
– Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. twee stuks HR cv-combiketel (merk Remeha, type Avanta, productiejaar ca. 2009);
– Begane grond v.v. vloerverwarming (aangelegd als hoofdverwarming met 6 groepen en ca. 4 groepen t.b.v.de nieuw aangebouwde vleugel);
– Badkamer is voorzien van vloerverwarming;
– Airconditioning t.p.v. de woonkamer en slaapkamer 1;
– BNO speakersysteem in de woonkeuken en een Bose speakersysteem in de badkamer;
– Centraal mechanisch ventilatiesysteem (unit t.p.v. vliering aangebracht);
– Geavanceerd elektronisch beveiliging ssteem met alarm opvolging en camera detectie;
– Brandmeldsysteem t.p.v. de verblijfsruimten met doormelding naar alarmcentrale;
– Elke verblijfsruimte is voorzien van internet (CAT 5 bekabeling);
– Glasvezelaansluiting;
– Het zwembad is uitgevoerd in kunststof, is voorzien van een handbediend afdeksysteem, is verwarmbaar en zelfregulerend/ computer gestuurd. U heeft er dus weinig omkijken naar.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
– Begane grond: gestucte en wit gesausde wanden + pony haar. Diverse ruimten zijn voorzien van een lambrisering (ter plaatse van het trappenhuis met Led verlichting). Antraciet plavuizen vloer en witte geglazuurde vloertegels.
– Verdieping: gestucte en wit gesausde wanden + pony haar. Diverse ruimten zijn voorzien van een lambrisering. Antraciet plavuizen vloer en witte geglazuurde vloertegels.

Zie onderstaande foto’s: