Diensten

Woning Inkoop Service Particulieren is een service waarbij Triple A particulieren de mogelijkheid biedt
om hun woning direct aan Triple A te verkopen.
Het komt niet zelden voor dat particulieren het liefst morgen hun woning willen verkopen,
dit kan allerlei oorzaken hebben:

  • woningen welke direct bij scheiding verkocht dienen te worden
  • woningen welke reeds lange tijd te koop staan
  • woningen verkregen uit een erfenis
  • particulieren welke reeds een nieuwe woning hebben waarbij de oude woning nog niet verkocht is
  • particulieren welke geen makelaar willen inschakelen en direct zaken willen doen

Voor bovengenoemde voorbeelden biedt de Woning Particulieren Inkoop Service van Triple A uitkomst. Triple A koopt direct woningen van particulieren.

Hoe werkt het precies?
U stuurt een mail aan Triple A, hierin omschrijft u de woning die u wenst te verkopen met het adres. Wanneer de woning reeds te koop staat vermeldt u de verkopende makelaar en de periode dat de woning te koop staat.
Triple A neemt vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak zal een taxateur van Triple A u een voorstel doen tot de aankoop van de woning.
Mocht u zich kunnen vinden in het voorstel, dan zal de notaris verzocht worden een koopovereenkomst op te stellen waarin geen ontbindende voorwaarden worden opgenomen. Hierdoor bent u er zeker van dat uw woning is verkocht. Vervolgens zal op de overeengekomen datum het notarieel transport plaatsvinden waarna uw woning officieel is verkocht!
U dient zich er wel van bewust te zijn dat de prijs welke u voor uw woning krijgt af zal wijken van de marktprijzen, echter heeft u wel direct zekerheid en nemen wij het gehele risico voor onze rekening.
Mocht u gebruik te willen maken van onze service, mail ons dan de gegevens van de woning welke u wilt verkopen: info@tripleaaa.eu